De vierde editie van de Pubquiz was een bijzondere: KV It Fean bestaat 60 jaar. Om die reden stonden er twee van de acht rondes geheel in het teken van de historie van It Fean. Van het benoemen van personen op foto’s uit de oude doos, tot het opsommen van zoveel mogelijk trainers en voorzitters van de club. De rijke historie van de club is in zijn geheel de revue gepasseerd.

Er is nog een reden dat juist deze editie van de Pubquiz in de geschiedenisboeken zal worden opgenomen: Het was nog niet eerder voorgekomen dat na alle speelrondes er twee teams met een gelijk aantal punten eindigde. Dat “Jan-Jetze Sûkerkul” een van deze teams was geen verrassing; ze wisten de eerste drie edities namelijk allemaal te winnen.

Echter, na een heuse finale was “Zonder Petra” het team dat als winnaar uit de bus kwam. Om de olympische gedachte er bij te halen gaat wellicht niet op, maar het meedoen was in dit geval wel net zo leuk dan winnen! Behalve voor de enigszins aangeslagen mannen van Jan-Jetze Sûkerkul. Maar ach, zoals de Duitsers zeggen: There’s always next year.

Een geslaagde, leuke en vooral goed georganiseerde avond. De kantinecommissie en vrijwilligers die hebben meegewerkt aan deze avond: BEDANKT!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!