Op 5 juni 2018 bestaat KV It Fean 60 jaar. In het jubileumjaar 2018 worden door een tijdelijke jubileumcommissie diverse activiteiten georganiseerd. Een reünie, waar herinneringen worden opgehaald uit de lange bestaansgeschiedenis van onze vereniging, is een belangrijk onderdeel van het activiteitenprogramma.

Langs deze weg zoeken wij oud-leden van KV It Fean, die geïnteresseerd zijn in deelname aan de reünie. Wij organiseren de reünie op zaterdag 16 juni 2018 tussen 15.00-17.30 uur bij de Ynrinner aan It Ketting 13 te Surhuisterveen. Oud-leden nemen gratis deel aan de reünie, wij zorgen voor een hapje en een drankje. Tijdens de reünie is er ook de mogelijkheid om een balletje te gooien door middel van het zogenaamde “Tienen”. Oftewel om de beurt schieten op 2 korven, die een onderlinge afstand van 6 meter hebben.

Oud-leden kunnen zich per mail of per brief aanmelden voor deelname aan de reünie. Wij vragen oud-leden om aan te geven of ze naast de reünie ook aan het Tienen willen deelnemen. Tevens vragen wij de naam, woonadres en mailadres te sturen naar het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar H. de Vries, Koarstmoas 7, 9231 NC Surhuisterveen, onder vermelding van "Reünie 60-jarig jubileum KV It Fean". De verstrekte gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan het jubileum en na de reünie vernietigd.

Aansluitend vindt er na de reünie ’s avonds vanaf circa 18.00 uur onze seizoensafsluiting plaats. Met een barbecue en gezellige muziek nemen wij als vereniging op feestelijke wijze afscheid van het korfbalseizoen 2017-2018. Hieraan zijn kosten verbonden. De kosten voor de jeugd (t/m 16 jaar) zijn 4,95 euro en de kosten voor volwassenen zijn 8,95 euro. Oud-leden die hieraan willen meedoen, kunnen dit ook doorgeven via de email of per brief.

Wij hopen al onze oud-leden te mogen verwelkomen op 16 juni 2018!

Namens de Jubileumcommissie van KV It Fean,

Henk de Vries

Voorzitter Jubileumcommissie KV It Fean

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!