Zoals velen van jullie misschien weten bestaat KV It Fean op 5 juni 2018 maar liefst 60 jaar. Om daar een feestelijk tintje aan te geven is er in 2017 een jubileumcommissie in het leven geroepen.
De jubileumcommissie bestaat uit; Geke van der Velde, Grietje Bron, Tjitske Lettinga, Monique Bosma, Manon van der Veen en Henk de Vries.

Tijdens het Ouder-Kind-Toernooi in de Kerstvakantie maken we het gehele jubileumprogramma voor 2018 bekend. Ook zullen we in de eerste Yn 'e Koer van 2018 een bijdrage plaatsen. Toch willen we de eerste activiteit vroegtijdig aankondigen zodat iedereen daar alvast rekening mee kan houden. Op 4 januari 2018 organiseren we in de Surventohal een middag voor alle jeugdleden.

Het programma ziet er als volgt uit:
13.00-14.00 uur: Spellencircuit voor E en F pupillen van KV It Fean en KC Boelenslaan onder leiding van Trienke Brouwer en Daisy van der Veen.
14.15-15.15 uur: Clinic voor C2/C3/D1/D2 onder leiding van LDODK-speler Erwin Zwart
15.30-16.30 uur: Clinic voor C1/B1/A1 onder leiding van LDODK-speler Erwin Zwart.

Erwin Zwart is speler het eerste achttal van LDODK uit Gorredijk en tevens speler van het Nederlandse Team. Hij is daarnaast eigenaar van Korfbalschool Noord, dat professionele trainingen en clinics verzorgt.

Een aantal van onze jeugdtrainers assisteren tijdens het spellencircuit en de clinics.

We wensen jullie alvast een leerzame middag en veel plezier. We starten het jubileumjaar sportief en dat is nog maar het begin…….
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!