Vanuit de vereniging worden de volgende communicatiemiddelen ingezet:

  • Website
  • Social Media (Facebook/X/Instagram/YouTube)
  • Nieuwsbrief
  • Presentatiegids
  • De Feanster

Daarnaast gebruiken de diverse kaderleden, waaronder trainers/coaches, de mail en WhatsApp-roepen om met de leden/ouders van jeugdleden diverse informatie uit de wisselen.

Website
Onze website is de plaats voor actueel nieuws én vaste informatie over de vereniging. De nieuwsberichten die op de website worden geplaatst worden ook direct gedeeld via Facebook en X. De actualiteit bestaat onder meer uit de wedstrijdverslagen die door de spelers zelf worden geschreven en activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie en kantinecommissie.

Daarnaast is de volgende vaste informatie over de vereniging terug te vinden:

  • Verenigingshistorie.
  • De structuur van de vereniging: bestuur, commissies, kaderleden.
  • Informatie over het lidmaatschap.

Het onderdeel Competitie wordt automatisch gevuld vanuit het KNKV: de teams, het wedstrijdprogramma en de standen. Natuurlijk is er ook plaats voor de vele sponsors van de vereniging. Van diverse evenementen worden er fotoalbums aangelegd. Daarnaast zijn diverse documenten te downloaden en is het archief van de nieuwsbrief Yn 'e Koer beschikbaar.

Voor de website is de webredactie verantwoordelijk voor de opzet en inhoud. Daarnaast hebben veel kaderleden een functie bij het actueel houden van de informatie en natuurlijk kunnen alle leden input leveren voor onze website.

Heb je vragen, opmerkingen, tips voor verbetering of bijdragen, meld dit dan bij de webmaster: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief
Via e-mail verstrekken we een nieuwsbrief. Deze heeft 2 verschijningsvormen.

  • Het digitale clubblad Yn 'e Koer, welke we 6 tot 8x per seizoen versturen. Hierin zijn vaste onderdelen opgenomen, zodat elke commissie hierin een plaats kan hebben.
  • Daarnaast de nieuwsflits. Dit is een ad hoc nieuwsbrief die voor speciale gelegenheden worden ingezet. Via deze nieuwsbrief kunnen we verschillende doelgroepen informeren.

Als meerdere gezinsleden de nieuwsbrief willen ontvangen, kunnen ze dat melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het archief van de vroegere papieren Yn 'e Koer is hier te vinden.

Social media
De vereniging maakt op dit moment gebruik van Facebook, X, Instagram en YouTube. Nieuwsberichten worden vanaf de website automatisch op Facebook en X geplaatst. Voor speciale evenementen/acties wordt actiever gebruik gemaakt van deze media. We hebben YouTube gebruikt om wedstrijden live te streamen.

Presentatiegids
De presentatiegids wordt 1x per jaar uitgebracht. Het doel van deze gids is om snel relevante gegevens beschikbaar te stellen. In de gids worden alle teams gepresenteerd, alle commissies en kaderleden met hun contactgegevens vermeld. Natuurlijk hebben onze sponsors ook een plaats in deze jaarlijkse gids gekregen.

De Feanster
Tot slot staan er (on)regelmatig verslagen en persberichten over KV It Fean in het weekblad de Feanster.

De samenstelling van de webredactie is:


De samenstelling van de redactie is:

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Bekijk alle uitslagen