Voor het spelen van wedstrijden is een spelerskaart nodig. Dat is een legitimatiebewijs voor de Korfbalbond. Elk team heeft een boekje met deze spelerskaarten. De aanvoerder van het team is hier verantwoordelijk voor.
De aanvoerder moet ook zorgen dat voor de competitiewedstrijd het boekje compleet is met invallende spelers vanuit een ander team.

Voor het aanvragen van een spelerskaart is een pasfoto nodig. Deze moet je inleveren bij de ledenadministratie. Dit mag ook via de trainer/coach. De spelerskaart wordt dan aangevraagd door de ledenadministratie bij de KNKV, dus dit wordt verzorgd door Remco van der Veen. Zonder geldige spelerskaart mag je geen competitiewedstrijden spelen.

In de jeugdafdelingen is de kleurcodering van de spelerskaart afhankelijk van je leeftijd. Daarom kent KV It Fean voor de jeugd verschillende kleuren spelerskaarten. Kaarten voor Junioren en senioren zijn allemaal wit.
Een spelerskaart is 5 jaar geldig, na 5 jaar moet er opnieuw een pasfoto ingeleverd worden, daarmee wordt een nieuwe spelerskaart aangevraagd.

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Bekijk alle uitslagen

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!