Begin september starten de eerste wedstrijden uit een reeks van 6 wedstrijden in een periode tot de zaal. Deze reeks wedstrijden noemen we eerste deel veld en eindigt meestal eind oktober. Na deze periode gaan we de zaal in voor de zaalcompetitie. Trainingen en wedstrijden (meestal 12 wedstrijden) zijn in een sporthal. Voor KV It Fean meestal in de Surventohal in Surhuisterveen. In maart start het 2de deel veldcompetitie weer op het veld van KV It Fean. Deze periode bestaat ook uit 6 wedstrijden en duurt tot eind mei. Begin juni sluiten we dan het seizoen af met een spetterend familieweekend.

 • Bij wedstrijden gespeeld buiten op het veld, is het verzamelen en vertrek altijd bij de ingang van het sportpark “De Ketting”.
 • Bij wedstrijden gespeeld binnen in een sporthal, is het verzamelen in, en vertrek altijd bij de ingang van de Surventohal.
 • Aan het begin van iedere periode wordt er door de coaches van het team van uw kind een rij- en wedstrijdschema opgesteld voor vervoer naar de uitwedstrijden. Mocht u niet kunnen rijden, dan is het verzoek om dit onderling te ruilen en de coaches daarvan op de hoogte te stellen. U kunt uitgaande van eigen initiatief, van de ‘meerijders’ een geringe reiskostenvergoeding vragen. Uitgangspunt is echter dat er per tourbeurt wordt gereden en dus geen onderlinge vergoeding nodig is.
 • Let op het maximale aantal personen wat u in de auto mag vervoeren (aantal gordels). U bent als chauffeur verantwoordelijk voor de veiligheid van de aan u toevertrouwde kinderen. Wees derhalve voorzichtig en neem de algemene verkeersregels in acht.
 • Verkeersovertredingen gemaakt tijdens het vervoeren van jeugdleden van en naar de wedstrijden kunnen niet gedeclareerd worden bij de vereniging.
 • Indien uw kind niet kan deelnemen aan een wedstrijd of toernooi/driekamp dan indien mogelijk afmelden voor donderdag 19.00 uur bij de betreffende coach van het team. Mocht uw kind voor aanvang van de wedstrijd ziek zijn dan ook graag even kontact opnemen met de coach. We streven ernaar om met een compleet team de wedstrijd aan te vangen. Bij afmeldingen zoeken we daarom vervanging indien mogelijk uit een ander team. Ook uw kind kan incidenteel gevraagd worden om naast zijn/haar wedstrijd nog aan een andere wedstrijd deel te nemen ter vervanging van een afmelding. Dit gebeurt telefonisch in overleg met de ouders door de betreffende coach van dat team.
 • Indien uw kind niet kan deelnemen aan een training dan graag afmelden bij een van de trainers van uw kind. Telefoonnummers van trainers staan vermeld op de teampagina's op deze website.
 • Al onze jeugdleden spelen in een tenue (shirt, broekje of rokje) van de vereniging. Dit tenue blijft eigendom van de vereniging en wordt door de coach van uw kind uitgedeeld. Witte sokken dient u zelf aan te schaffen.
 • Op het wedstrijd- en rijschema staat ook aangegeven wie de teamkleding moet wassen. De bedoeling is dat dit per tourbeurt wordt gedaan door één van de ouders. De shirts moeten apart worden gewassen, dus niet bij de witte broekjes en rokjes.
 • Alle kinderen nemen naar een wedstrijd mee: sportkleding van It Fean, (noppen-) of zaalschoenen, douchespullen, schoon ondergoed, sokken en eventueel drinken etc.
 • Aan alle coaches van de jeugdteams wordt gevraagd of ze toezicht willen houden op het douchen van spelers/speelsters It Fean na een wedstrijd.

KV It Fean wenst u en uw kind een fijne tijd bij de vereniging met heel veel plezierige en sportieve wedstrijden.

De jeugdcoördinator

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
2 jun.18:30Quick '21/Vlug & Vaardig (G) B1 - Boelenslaan/It Fean B1Meer
2 jun.19:30It Fean/Boelenslaan MW1 - Ritola MW1Meer
3 jun.09:30Oerterp F1 - It Fean/Boelenslaan F2Meer
3 jun.09:45It Fean/Boelenslaan C1 - Ritola C1Meer
3 jun.10:00It Fean/Boelenslaan F1 - Noordenveld F1Meer
3 jun.11:00It Fean/Boelenslaan D2 - Vlug & Vaardig (G) D2Meer
3 jun.11:00Drachten/Van der Wiel E4 - It Fean/Boelenslaan E1Meer
3 jun.11:00De Wâlden D2 - It Fean/Boelenslaan D1Meer
3 jun.11:45Boelenslaan/It Fean A1 - Nic./Hoogkerk A2Meer
3 jun.13:00Flamingo's 4 - Boelenslaan/It Fean 3Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Ritola MW1 - It Fean/Boelenslaan MW125 mei8 - 11
Bekijk alle uitslagen

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!