We hebben een eigen kantine, De Ynrinner. Daar zijn we blij mee en trots op. In de veldcompetitie vertoeven we in onze eigen kantine, tijdens de zaalcompetitie uiteraard minder, in verband met de aanwezigheid van een kantine in de Surventohal.

Voor onze vereniging is de kantine een belangrijk punt, een eigen honk. Een plaats waar je je thuis voelt. Dit geeft echter ook wel de plicht om dit onderkomen te beheren en te 'runnen'. De kantinecommissie is verantwoordelijk voor het 'runnen' hiervan. Dit gaat dus over het verzorgen van het assortiment, een scherp inkoopbeleid, organiseren van diverse activiteiten in de kantine, zoals o.a. de Pubquiz, klaverjassen en het openstellen van de kantine voor andere commissies of evenementen. Hiervoor wordt ook altijd een beroep gedaan op vrijwilligers om 'kantinedienst' te draaien.

Daarnaast verzorgt de kantinecommissie op dit moment ook het schoonmaken van de kantine. Hiervoor komen we graag in contact met een vrijwilliger die deze taak van ons over wil nemen.

De Kantinecommissie bestaat uit:

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan 3 - De Wâlden 512 jun.18 - 12
Wêz Warber en Fluch E2 - It Fean / Boelenslaan E113 jun.9 - 9 (2 - 4)
Bekijk alle uitslagen

Agenda