Voorspel de rust- en eindstand van Oranje!
Voorafgaand aan elke wedstrijd van Oranje doe je een voorspelling voor de rust- en eindstand van die wedstrijd. Dat kan totdat de wedstrijd is begonnen. In de kantine kun je de voorspelling doen en meteen live de wedstrijd meepikken. Kun je er echt niet bij zijn maar wil je wel graag meedoen? Meld je dan hooguit 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd aan, bij Johan Hamstra of Ronald Veninga. Bij voorkeur via WhatsApp, maar je kunt ook het e-mailadres van het bestuur gebruiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De inleg is € 5,- per wedstrijd
Van het inleggeld gaat 50% naar de prijzenpot. De andere 50% wordt gebruikt voor de inrichting van de nieuwe kantine. Zijn er bijvoorbeeld 20 deelnemers mee, dan kun je dus € 50,- winnen.

Dat geldt dus voor elke poulewedstrijd!

De winnaar is:
De winnaar is de deelnemer die de eindstand goed heeft voorspeld!
Indien er meerdere deelnemers zijn met de juiste eindstand, dan is de ruststand doorslaggevend. Zijn er dan nog steeds meerdere winnaars, dan wordt de prijzenpot verdeeld tussen spelers die zowel de eindstand als de ruststand goed hebben.

Zijn er helemaal geen winnaars, dan wordt de prijzenpot doorgeschoven naar de volgende wedstrijd van Oranje. Let op: Je moet dus ook meedoen bij die volgende wedstrijd om nog kans te maken op het overgebleven prijzengeld.

Wanneer er nog prijzengeld over is, nadat alle wedstrijden van Oranje zijn gespeeld, dan wordt het volledige prijzengeld gebruikt voor de inrichting van de nieuwe kantine.

Met vriendelijke groet,

Johan Hamstra
T. 06 226 08 644
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan 3 - De Wâlden 512 jun.18 - 12
Wêz Warber en Fluch E2 - It Fean / Boelenslaan E113 jun.9 - 9 (2 - 4)
Bekijk alle uitslagen

Agenda