E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Rollade actie

Titel:
Rollade actie
Wanneer:
vr, 20. december 2019, 17:00 - 21:00
Locatie:
Kantine De Ynrinner - Surhuisterveen, Friesland
Categorie:
Algemeen
Gemaakt door:
Peter Koopstra

Omschrijving

Rollade actie K.V. It Fean: vrijdagavond 20 december !

Ook dit jaar hebben we weer een rollade actie, samen met onze sponsor Keurslager Albert & Aukje. In de week van 28 oktober tot 2 november worden alle invullijsten uitgedeeld bij de teams en kunnen jullie aan de slag. Graag vragen we hiervoor de medewerking van iedereen. De opbrengst van de actie komt ten goede aan de jeugd: trainingsmateriaal, clinics voor trainers, cursussen etc.

We gaan dit jaar wederom op vrijdagavond de bezorging doen. We kunnen veel meer bezorgers en chauffeurs inzetten, dan op de zaterdagochtend, waardoor alle rollades sneller bezorgd konden worden. Vele handen maken licht werk!
Dit jaar zal de bezorging plaats vinden op vrijdagavond 20 december tussen 17:00 en 21:00 uur. Het verkopen van de rollades werkt op dezelfde manier als voorgaande jaren, ook dit jaar hebben we naast de varkensrollades weer de kiprollades. De rollades zijn van Keurslager-kwaliteit. 

Vóór 1 december graag alle lijsten inleveren via de trainer/coach of rechtstreeks bij ons. We tellen de aantallen en doen dan de bestelling bij de slager.

Ieder jeugdlid dat minimaal 15 bestellingen op het bestelformulier heeft, ontvangt een prijsje of leuke attentie. Voor de A’s, B’s en senioren geldt dat je bij elke 15 bestellingen een lot ontvangt, voor de verloting van een aantal overheerlijke taarten. 

Natuurlijk kunnen we op 20 december veel chauffeurs en bezorgers gebruiken. Noteer deze datum alvast in je agenda. Wij zullen, net als vorig jaar, zelf teams maken van chauffeurs en bezorgers.
Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom, meld je aan! We rekenen op een ieders deelname.
Ook chauffeurs en bezorgers ontvangen een lot voor de verloting!

Voor eventuele vragen kun je nog contact opnemen met Peter Koopstra (06-53921037), Margriet Dijk-Helfrich (06-52100973) en/of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie

Locatie:
Kantine De Ynrinner
Straat:
De Ketting 13
Postcode:
9231 AK
Plaats:
Surhuisterveen
Provincie:
Friesland
Land:
Netherlands

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!