Zaterdag stond CSL op het programma. Na een bemoedigende toespraak van Margriet gingen we vol goede moed de zaal in. Na een lange periode van warm lopen en inschieten waren we allemaal (óók CSL) wel klaar voor een potje mooi korfbal. Helaas dacht de scheidsrechter daar iets anders over, maar werd Sytze Batema nog uit het publiek gehaald. Waar voor dank Sytze, de wedstrijd kon beginnen.

Na een wat rommelige start was het CSL wat als eerste wist te scoren, maar It Fean sloot direct weer aan. Een gelijkwaardige start en dit liep goed door tot halverwege de eerste helft met 4-4 op het scorebord. Toen wist CSL los te komen van It Fean en steeds met 2 á 3 puntjes voor te komen. Dit draaide uit tot een ruststand van 6-9 in het voordeel van CSL.

Na de rust wist ook CSL direct de korf te vinden, maar de reactie kwam direct van Sjoerd door van afstand ook de bal door de korf te gooien. Eelkje en Peter dachten er hetzelfde over en zo werd de stand terug gebracht tot 9-10. Weer een gelijkwaardige strijd en Margriet wist zelfs een doorloopbal te verzilveren zodat we aan bleven sluiten. Een mooie strijd tot 12-13, er werd gestreden om gelijk te komen en van uit daar een voorsprong te pakken. Helaas liet CSL dit niet toe en wist de stand terug te brengen naar 12-15. It Fean wist nog 1 maal de korf te scoren dankzij een strafworp, maar de zuivere heren van CSL wisten nog 2 maal de korf te raken van afstand. Dit eindigde in een eindstand van 13-17.

Een mooie wedstrijd waar gestreden is maar wat helaas niet mocht baten. Ook dank aan Henk de Vries en Sjoerd Landheer die ons team kwamen versterken.

Doelpunten:
Peter(5), Eelkje(3), Sjoerd(2), Grietje(1), Margriet(1), Petra(1).

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!