In de uitwedstrijd had It Fean al de eerste punt te pakken, toen werd 1-1 gelijkgespeeld, waar winst ook tot de mogelijkheden dat gehoord. Wat was er zaterdag mogelijk ?

Jeska, Marit, Anne-Jorn en Tim begonnen in de basis, Karst (terug van weggeweest) en Baukje begonnen op de bank. Aan beide kanten waren kansen om te scoren, maar langzamerhand kwam CSL wat beter in het spel. Met wat meer balsnelheid en loopvermogen kwamen ze in de eerste helft 2 keer tot scoren. Dankzij goed verdedigen van It Fean vielen er niet meer doelpunten of werden ze terecht afgekeurd. Ook It Fean had kansen, maar de ballen vielen niet goed.
De coach hamerde er in de pauze op dat het toch echt beter kon, beter moest om punten te pakken. Maar in de 2e helft sloeg de vermoeidheid toch toe. Was dit het effect van de ballonnen-disco of The Voice Kids? We zullen het niet weten. Maar Jeska nam de ploeg na wisselbeurt weer op sleeptouw en scoorde van afstand de 1-2. De spirit kwam enigszins terug. Aan beide kanten waren nog gevaarlijke momenten, ook CSL kon de beslissende tik uitdelen.Maar in de laatste minuut scoorde Jeska gelukkig de gelijkmaker. De scheidsrechter floot af, zodat CSL geen kans meer kreeg.
Dit gelijkspel betekent het tweede punt voor het team. Dit werd gevierd als een overwinning.
Natuurlijk zit er een stijgende lijn in het spel, maar ook de tegenstander maakt een vergelijkbare ontwikkeling door.
Bij de strafworpen werd er door Tim en Baukje (2x) gescoord. We wonnen met 3-0.
Volgende week is Mid Fryslan F1 de tegenstander, helaas is die van een ander kaliber.
Zaterdagavond waren alle F-pupillen Team van de Week. In een geweldige ambiance werden de spelers voorgesteld aan het publiek. En mede dankzij de aanmoediging van deze spelers behaalde It Fean 1 tot een mooie overwinning op Elko 1.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!