De vorige wedstrijd had de F2 bijna gewonnen, de vraag was of ze tegen Spannum F1 ook in staat waren om punten te pakken. Het begon voortvarend.

It Fean F2 kwam op een 1-0 voorsprong, door een mooi doelpunt van Jeska in de 9e minuut. It Fean creëerde mooie kansen. Dit leverde ook een doelpunt op van Wieteke, die haar eerste wedstrijd speelde.
Maar het 2e deel van de 1e helft trad al verslapping op. De Feanster waren te vaak hun tegenstander kwijt. Het gooien ging niet meer goed, waardoor telkens balverlies op trad. De ‘kleintjes’ van de tegenstander bleken toch een maatje te groot. De meesten waren al 2e jaars spelers.
De tweede helft gaf een gelijk spelbeeld. It Fean kon niet vaak genoeg meer in scoringspositie komen. Terwijl Spannum met een paar snelle ballen zo maar weer bij de eigen korf was. Aan het eind stond er dan ook een terecht 2-6 stand op het scorebord.
Maar … als we de volgende keer allemaal in goeden doen zijn, allemaal een stukje scherper, dan kunnen we zeker van deze ploeg winnen.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!