Afgelopen zaterdag moet it Fean 2 aantreden tegen EKC 2000 uit Emmen. In de voor bespreking vertelde coach Herman dat de ploeg uit Emmen op de eerste plek stond en dat we met winst dus weer op hun konden inlopen. Bij verlies werd het verschil alleen maar groter, er stond dus wat op het spel en iedereen was gebrand op winst.

It Fean begon goed, in de eerste minuut was het Meike die de 1-0 maakte met een afstandschot. Daarna kwam EKC uit de startblokken, zij maakten het met een aantal afstandschoten tot 1-3. Het vervolg van de eerste helft ging gelijk op tot een stand van 6-5, dit was een paar minuten voor rust en dit moesten we dus volhouden tot rust om met een voorsprong de tweede helft in te gaan. Helaas mislukte dit en wist EKC de score op 6-8 te brengen.

In de pauze zei Herman dat we scherper moesten zijn en fanatieker moesten spelen, we hoefden niet van deze ploeg te verliezen omdat we aan elkaar gewaagd waren.

De tweede helft begonnen we goed, de stand werd 7-8 door een afstandschot van Johan. Hierna scoorden beide ploegen waardoor het steeds een stand bleef met één punt verschil. Toch brak er toen een mindere fase voor it Fean aan en wist de ploeg uit Emmen verder uit te lopen tot 10-14. We konden dit niet meer goed maken en de eindstand werd dan ook 15-18.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!