It Fean moest op zaterdag 30 november aantreden tegen EKC2000 uit Emmen. Beide teams hadden vier punten uit drie wedstrijden. De heer G. gaf aan, dat winst goed zou zijn voor de moraal en dat we bij verlies weer in de middenmoot terecht zouden komen.

De EXPERT formatie kwam goed uit de startblokken door meteen een vrije bal en een strafworp te benutten. Hierna was het EKC die tweemaal de korf wisten te vinden. Hierna werd door beide ploegen afwisselend gescoord, er werd met een stand van zes tegen zes gerust. In de rust werd nogmaals benadrukt dat er een grote kans was om te winnen, mits er geen onnodige fouten in de verdediging werden gemaakt.

De tweede helft was begonnen en het was meteen weer It Fean dat de bal door de korf wist te gooien. Het lukte EKC nog tweemaal om mee te scoren, hierna had It Fean met name de verdediging akelig goed op de rails. It Fean wist vijf doelpunten los te komen tot 12-7. EKC wist met twee doelpunten nog een klein beetje terug te doen, maar het mocht niet meer baten. It Fean benutte nog een strafworp waarna de scheidsrechter het laatste fluitsignaal liet klinken.

Met een eindstand van 13-9 wint It Fean van EKC. Volgende week zal It Fean afreizen naar Almelo, om daar tegen Achilles te spelen.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!