Zaterdag 23 november stond de wedstrijd CSL F3 - It Fean F2 op het programma. De afgelopen twee wedstrijden was onze tegenstander een maatje te groot. Deze wedstrijd zijn beide teams gelijkwaardig. Elke wedstrijd groeien de spelers van F2 meer in het spel. Het verdedigen gaat ze al erg goed af.

Zo ook deze wedstrijd. We zijn met 4 spelers op pad: Marit, Baukje, Anne Jorn en Jeska. We hoeven dit keer niet te wisselen, iedereen mag een hele wedstrijd meespelen.
In de 8ste minuut zorgt Jeska ervoor dat de score wordt geopend met 1-0 voor It Fean. Wat een blijdschap. We staan voor. We blijven ook heel lang voor staan. De teams zijn aan elkaar gewaagd en dat zorgt ervoor dat het een leuke, gelijkwaardige wedstrijd is voor beide partijen. Het verdedigen en overspelen gaat steeds beter. Ze hebben in de gaten hoe ze moeten staan. Aan het eind van de tweede helft begint de vermoeidheid toe te slaan en lukt het CSL om een tegendoelpunt te maken. Het is 1-1. En dat is ook gelijk de eindstand.

Daarna mogen ze nog strafworpen nemen. Deze ronde wordt gewonnen door It Fean met 1-2. We kunnen terugkijken op een leuke wedstrijd.
Op naar volgende week dan mogen we in de thuishal Spannum ontvangen.