Zaterdag om 18:00 uur stond de wedstrijd ROG 4 - It Fean 3 op het programma. In de voorbespreking werd al aangegeven dat het een stugge tegenstander zou worden. En dat bleek ook inderdaad het geval.

In de aanval begonnen Peter, Jille, Petra en Suzanne. De verdediging bestond uit Henk, Peter S, Eelkje en Grietje. Op de reservebank begonnen Sjoerd (bedankt!) en Margriet.

De eerste 10 minuten waren voor It Fean. Petra scoorde in het eerste aanvalsvak door een vrije bal en een afstandsschot. Door een omdraaibal van Grietje en een afstandsschot van Henk werd de stand 4-0. Daarna werd ROG wakker en scoorde 4x op rij met afstandsschoten 4-4. De heren in het eerste aanvalsvak hadden het aanvallend nogal lastig, hierdoor werd er veel over de dames gespeeld. Door doelpunten van Suzanne en Petra werd de stand weer uitgebreid naar 4-6. Tot de rust bleef het verschil van 2 doelpunten in stand. Ruststand 6-8.

In de rust werd aangegeven meer voor de afstandsschoten te gaan en het iets dichter bij de korf te zoeken, zodat er niet geforceerd geschoten hoefde te worden.

Na de rust werd meer het afstandsschot gezocht, echter ook door ROG. Na 10 minuten werd de stand 8-10. Peter S werd gewisseld voor Sjoerd en Margriet kwam erin voor Suzanne. Sjoerd schoot meteen een afstandsschot raak 8-11. Daarna kwamen we eindelijk op 4 doelpunten verschil door een afstandsschot van Grietje. ROG wist door een aantal wissels weer terug te komen tot 12-13. Daarna werd er door It Fean nog een eindsprint ingezet met afstandsschoten van Petra, Eelkje en Henk wat uiteindelijk resulteerde in de eindstand van 12-16.

Het was een lekker pot korfbal met hier en daar wat fysiek spel, maar met 2 punten naar huis ;-)

Doelpunten: Petra 7, Henk 4, Grietje 2, Sjoerd, Eelkje en Suzanne 1

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!