Na een goede voorbereiding op de competitie startte voor It Fean 2 op 9 november de zaalcompetitie. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen Elko 2 in Elim. It Fean 2 begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd, waardoor we al snel een doorloopbal tegen kregen.

Kort daarna maakte Lubbert-Jan de gelijkmaker en maakte Johan de 1-2. Deze kleine voorsprong duurde niet lang, al snel werd het 6-3. De pauze gingen we in met een 8-5 achterstand.
In de pauze benadrukte coach Herman Brouwer dat het spel slecht was en dat er beter gespeeld moest worden en dat als dit na 5 min niet beter werd dat er dan zou worden gewisseld.
Vervolgens begonnen we aan de tweede helft, al snel kwam er geen verbetering in het spel en werd er gewisseld. Daisy, Sanne en Marc kwamen in het veld. In de tweede helft kwam Elko goed tot scoren en maakte veel afstandgoals en kleine kansjes. It Fean wist nog 2 strafworpen en 2 afstandgoals te maken, maar dit was niet genoeg. De uiteindelijke stand werd 19-8. Volgende week speelt It Fean  thuis tegen Harkema 2.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!