Afgelopen zaterdag moest It Fean aantreden tegen een oude bekende. Het achttal van TFS zag er behoorlijk anders uit dan vorig zaalseizoen.

In de aanval begonnen Herman, Peter-Steffen, Daisy en Grietje. In de verdediging Henk, Peter, Petra en Susanne. It Fean begon met een vliegende start, nou ja Henk in dit geval met een prachtige snûkdûk. Na vijf minuten stond er 1-1 op het scorebord en kwam er een betere periode voor It Fean 1-4. Maar een makkelijke wedstrijd werd het niet. TFS kwam al gauw terug tot 4-4. Voor rust kwam it Fean nog een keer op stoom om met 6-10 de rust in te gaan.

Na rust bracht TFS een aantal wissels in wat het speelbeeld volledig veranderde. Na 18 minuten kwam TFS op gelijke hoogte 12-12. Tijd voor vers bloed in het veld Eelkje, Margriet en Jenko kwamen het veld in. TFS bleef doorgaan met goede aanvallen en kwam vij minuten voor tijd op 14-12 voorsprong. Na de mooie actie aan het begin van de wedstrijd scoorde Henk aan het eind van de wedstrijd twee belangrijke doelpunten 14-14. Eerst volgende wedstrijd is tegen Sparta 3 thuis om 17:00 uur op 12 oktober. Aansluiten een gezellige eerste seizoenshelft afsluiting.

Score: Henk 5, Herman en Daisy 3, Petra 2 en Susanne 1

20 apr.15:30Hoogkerk/Schelwald Optiek 2 - It Fean / Boelenslaan 2Meer
20 apr.17:00Hoogkerk/Schelwald Optiek 1 - It Fean / Boelenslaan 1Meer
22 apr.18:15TFS D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer