Vorige week was de thuiswedstrijd tegen Kinea F1, die werd met 2-0 gewonnen. Konden we dit ook op vreemd terrein herhalen ?

Het gaat voorspoedig met het team, de groei zit erin. Er is duidelijk verschil waarneembaar bij dit team, ten opzicht van vorig jaar toen ze begonnen. De stand op de ranglijst laat zien dat de Feansters soeverein bovenaan staan. Dat schept verplichtingen.
De eerste 4 die begonnen waren Lisanne, Baukje, Arjan en Karst. Femke en Eline zouden later invallen, Elisa was met de E3 mee. De Feansters waren sterker, hadden meer balbezit. Al na 2 minuten wis Lisanne vanuit een klein kansje te scoren. Daarna waren er veel kansen, maar er werd te gehaast geschoten. Van te grote afstand of te vaak verdedigd. In de eerste helft werden nog 2 doelpunten (Lisanne en Femke) afgekeurd. Eline maakte wel weer een doelpunt. Met 0-2 stand gingen we rusten.
De 2e helft werd er beter gegooid en gevangen en minder vaak geschoten op de verkeerde momenten. Kinea had nog wel een paar kleine kansje en It Fean kon niet echt los komen. Gelukkig scoorde Arjan nog de 3-0. Dat maakte de feestvreugde compleet. Dit kon niet meer fout gaan. De wedstrijd werd goed uitgespeeld en we konden de 2 punten mee naar huis nemen.
Een mooi verjaardagkado voor de coach, de traktatie na afloop van de wedstrijd was dus verdiend.
Volgende week de uitwedstrijd tegen VDW-OLS, die hebben we thuis met 1-0 verslagen. Dit kan alleen moeilijk worden als we niet ons normale nivo halen. Is het te voorbarig om van een aanstaand kampioenschap te spreken ?
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!