Afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen Kinea F1. Dit team had de eerste 2 wedstrijden gelijk gespeeld. Wij hadden 2 x gewonnen dus we waren benieuwd.

Als coach was Henk de Vries ditmaal aanwezig omdat Peter Koopstra zelf al moest spelen. Lisanne was dit keer aanwezig bij E3. We begonnen met Elisa, Baukje, Arjan en Femke en als reserve Eline en Karst.
Om 10.00 uur floot Tjitske voor het begin van de wedstrijd. Het ging vrij gelijk op met een licht overwicht voor It Fean. De beste kans in de eerste helft was wel voor Kinea maar wij kwamen vaker in scoringspositie.
Het team had een aantal aandachtspunten meegekregen; een natte bal ligt vaker op de grond en dus moeten we erg snel de bal pakken. Daarnaast moesten ze proberen snel te gooien en niet lang wachten met gooien; durven. Gedurende de wedstrijd ging dat steeds beter. Bij rust was het nog 0-0.

Nogmaals enkele aanwijzigingen en de aandacht op de eerder genoemde punten. Ons overwicht werd groter. Ook Karst en Baukje gingen beter vrijlopen en werden nu beter aangespeeld.
Het overschot werd beloond via een doelpunt van Eline. Eline had al eerder gescoord maar die werd terecht afgekeurd. Als vrij snel daarna was het Arjan die de 2-0 maakte. In de slotfase wist ook Femke nog te scoren maar deze werd helaas afgekeurd. De strafworpen verloren we met 2-3.
Na deze 3e overwinning op rij staan we bovenaan met 6 punten. Wanneer we zo doorgaan komt zelfs het kampioenschap in zicht.
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!