Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen LDODK F2 op het programma. It Fean F1 had een goede seizoenstart, het was de vraag of deze lijn doorgetrokken kon worden.

We starten met Lisanne, Femke, Arjan en Karst in het veld. Elisa en Baukje begonnen op de bank. Eline was met de E3 mee, waar ze een hele goede wedstrijd gespeeld heeft. We hadden goede herinneringen aan LDODK, vorig jaar speelden we tegen LDODK F6. De leverde toen ons de eerste overwinning op. Met dat en de afgelopen goede wedstrijden in ons achterhoofd begonnen we vol goede moed.
De teams waren aardig aan elkaar gewaagd; over en weer waren er kansen, maar gescoord werd er niet snel. De aanwijzingen van de coach waren goed opgevolgd, er werd vaak geschoten. Meestal ook op de juiste momenten. Door het enthousiasme soms nog wel te gehaast.
Na de eerste wisseling werd er gescoord: als eerst door LDODK: 1-0 in de 17e minuut. In de minuut erna wist Femke gelijk te maken: 1-1.
In pauze werden de aanwijzingen nogmaals herhaald: juiste moment schieten, en goede, lange ballen gooien. In de 9e minuut was het raak. Lisanne werd met een mooie lange bal bediend en scoorde van afstand koelbloedig: 1-2.
We misten helaas nog een 2 tal strafworpen, maar dat had geen effect op het wedstrijd verloop. In 2 vrijwel gelijke situaties werd de wedstrijd beslist:, onderschepte bal, snelle omschakeling richting de aanval, lange bal op Lisanne: doelpunt !
De strafworpen gingen helaas verloren, ondanks de 2 doelpunten van Elisa, werd het bij de laatste kans van LDODK toch nog 3-2.
Maar de wedstrijdpunten bij de 1-4 overwinning waren voor ons.
Volgende week staan we weer op scherp. We zullen zien of Kinea F1 ons kan stoppen. Voorlopig staan we met 4 punten uit 2 wedstrijden soeverein bovenaan: ongekende weelde!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!