In de uitwedstrijd tegen LDODK was de eerste winst een feit geweest (1-2). Maar LDODK had ook 2-2 gelijk gespeeld tegen koploper OKO/Bies. Wat waren de kansen deze week ?

De coach had er geen moeite mee om het team te motiveren. De vorige winst stond iedereen nog duidelijk op het netvlies. Ook deze keer zou LDODK het onderspit delven, dat was zeker.
De start was niet sterk, ondanks de betere kansen en het vele balbezit van It Fean, kwam LDODK op voorsprong. Even niet opletten betekende de 0-1 achterstand. Maar It Fean had al veel kansen gehad, er was geen twijfel dat de bal er bij ons niet in zou gaan.
Na 6 minuten spelen was het 1-1 en voor de pauze was de voorsprong al mooi uitgebouwd naar 3-1.
In de rust gaf de coach aan al heel tevreden te zijn. De spelers echter niet, ze roken bloed, ze waren op zoek naar meer. En meer zat er in!
Snel na de pauze werd de 4-1 aangetekend. It Fean kreeg ontzettend veel kansen en maakte daarbij niet altijd de juiste keuze, maar een kniesoor die daar op let.
De vele kansen werden uiteindelijk voor een groot deel verzilverd. Toen de rook was opgetrokken, stond er een indrukwekkende 8-1 op het score bord. Dat hadden we niet verwacht. Geweldig om te zien, hoe enthousiast de spelers waren. Verbazing ook steeds bij de gemaakte doelpunten.
Nog een wedstrijd, op 25 mei tegen koploper OKO/Bies F1. Zou er nog een stuntje inzitten?
Doelpunten: Lisanne 4, Elisa 3, Eline 1.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!