De wedstrijd werd gespeeld in Surhuisterveen. It Fean gesponsord door Expert Formatie had er zin in en scoorde gelijk de 1e minuut door een mooi afstand schot. Daarna ging Flamingo’s gesponsord door Tamminga’s ook al los en scoorde in de 2e minuut met een vrije bal.

Door de vechtlust en goed spelend wist It Fean er een paar strafworpen uit te halen maar wist er maar een te verzilveren. Er werd daarna niet veel meer gescoord in de 1e helft. Het ging een beetje gelijk op en in de rust stond het 5-3 voor It Fean.

De 2e helft begon It Fean niet scherp en kon het spel van de eerste helft niet vast houden. De Flamingo’s kregen de kans om te scoren en wisten in de eerste 5 minuten 2 doelpunten te scoren: 5-5. De Flamingo’s gingen door en maakten nog een paar mooie doelpunten, de meesten ervan waren strafworpen. It Fean probeerde nog wel kansen te creëren en kreeg ook nog 2 strafworpen mee, maar de doelpunten mochten er niet in.
Het verschil tussen It Fean en de Flamingo’s werd steeds groter het stond in de 28 minuut 6-9 voor de Flamingo’s. It Fean deed er alles aan om nog wat doelpunten te scoren en er werd gewisseld bij It Fean werd Marc de Vries gewisseld door Johan Zijlstra. De Flamingo’s wisselden ook nog en Sjoukje kwam er voor Aaltsje in. In de laatste paar minuten werd er niet meer gescoord en de eindstand werd 6-9.
Over 2 weken speelt It Fean tegen Harkema in Harkema. De Flamingo’s speelt thuis tegen DTG.
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!