Afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen LDODK F3. Net als It Fean hadden zij de eerste wedstrijd gewonnen. Het kon dus wel eens spannend worden.

In het begin van de wedstrijd een licht overwicht voor It Fean met enkele kleine kansjes maar we konden niet echt doordrukken. Ook LDODK kreeg enkele kansjes en aan beide zijden werden terecht doelpunten afgekeurd vanwege verdedigd doelen. Uiteindelijk kwam It Fean op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Jesle.
Hierna kreeg LDODK enkele kansje om gelijk te maken maar bij rust was het 1-0.
Na de rust had It Fean het even moeilijk en kwam LDODK al snel op 1-1. Kort daarna werd het zelfs 1-2 en op dat moment was dat wel terecht omdat LDODK enkele kansen kreeg. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd kwam LDODK er niet meer aan te pas. Bij de enige uitval in die 10 minuten wisten ze wel te scoren; 1-3. Direct daarna kwam It Fean door Inge op 2-3. Een waar bombardement op de korf van LDODK volgde maar we konden net niet scoren. Een onterecht verlies.
Komende woensdag inhalen tegen Harkema. Daar gaan we er weer vol tegenaan.