De thuiswedstrijd was eenvoudig met 15-8 gewonnen, zou het deze keer ook ze gemakkelijk gaan. Met een lijst van afwezigen en kneusjes, moest de coach wederom improviseren.

Maar wonderwel werd er een prima representatief 8-tal in de wei gebracht. In de aanval: Petra, Jantina, Henk K en Peter S, in de verdediging met Grietje, Eelkje, Herman en Sander.
En dan ook nog op de bank: Daisy en Sjoerd. Hoezo geen brede selectie ?

De wedstrijd kwam wat moeizaam op gang. Na wat tegenstribbelen van De Granaet (1-1 in de 4e minuut) kon It Fean toch langzaam de score opvoeren. Met de pauze was het 2-6. Het aanvallende spel was niet bijzonder goed. Niet altijd de juiste keuzes en opstellingen, maar verdedigend stond het als een huis. Na de pauze was het beeld niet veel anders. Met een regelmatige score werd de eindstand op logischerwijs 4-12.
Een mooie overwinning en met het verlies van DOW/WezHandich van DTS, staat It Fean mooi op een gedeelde 2e plaats. Voorlopig een prima resultaat.
De komende weken heeft het team (los van de trainingen) rust, mogelijk kunnen de geblesseerde spelers op 27 april weer aanhaken.
Doelpunten It Fean: Henk 3, Petra en Herman 2, Jantina, Sjoerd, Daisy, Sander en Grietje allen 1.
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!