Dit paasweekend stond voor It Fean 2 de streekderby tegen DTS op het programma. Dat de beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn, was in de zaal al aangetoond en It Fean 2 hoopte het kleumende publiek warm te maken door een goede wedstrijd met goed resultaat te laten zien.

In de eerste helft nam It Fean direct de leiding door een doelpunt van Remco van der Veen. Helaas werd de voorsprong vrij snel om zeep geholpen door slordig uitbrengen van de bal. Hierdoor was It Fean echter wel gewaarschuwd en vervolgden ze alert en scherp de wedstrijd. It Fean 2 nam  opnieuw de leiding. Ondanks dat de stand weer een paar keer gelijk werd getrokken, werd voor rust alsnog een gat geslagen van 3 punten door doelpunten van Remco, Treja en Niels. De ruststand was 8-5.
In de tweede helft moest It Fean scherp blijven en de voorsprong op DTS behouden. DTS scoorde in de tweede helft wel 4 maal, maar It Fean verzaakte niet en gaf de voor rust geslagen voorsprong van 3 punten niet meer uit handen.  Dit resulteerde in een eindresultaat van 13-9.
De doelpunten werden gemaakt door Remco van der V (5), Treja (2), Joukje (3), Niels, Coletha en Johan.