De thuiswedstrijd ging met 14-0 verloren, V&V had deze week kampioen kunnen worden, als ze vorige week niet gelijk hadden gespeeld tegen DTS. De kans dat VZK kampioen wordt door volgende week te winnen van Wordt Kwiek is groot. Voor It Fean was het zaak om gewoon een leuke wedstrijd te spelen.

Alle dames van de F2 waren verhinderd, vandaar dat we in een verrassende samenstelling naar Garijp gingen. Door de hulp van Simone, Inge en Jesle hadden we toch een volwaardig team in het veld.
V&V was over de hele linie sterker. Ze konden gemakkelijker gooien en waren scherper in de verdediging. Net even wat alerter en ze kwamen sneller tot schot. Met de pauze was het dan ook al 0-5.
Na de pauze konden we onze ere-treffer maken: Inge scoorde mooi van afstand. V&V scoorde in de 2e helft ook nog 5 doelpunten: eindstand 1-10.
Inge en Simone en Jesle allemaal bedankt voor het meedoen, Jesle heeft het in zijn eerste wedstrijd heel goed gedaan.
In de stand zijn we geëindigd op de laatste plaats. We hebben geen wedstrijd gewonnen, maar als beginnend team mogen we best tevreden zijn. Elke wedstrijd zijn er kleine verbeteringen zichtbaar. Soms nog wat wisselvallig.
Op 30 maart spelen we de eerste wedstrijd weer op het veld, met nieuwe tegenstanders en dus nieuwe kansen.
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!