Na de uitstekende wedstrijd tegen de nr 2 van de ranglijst (4-4 tegen Boelenslaan F1) gingen we nu naar Kollum om tegen de ongeslagen koploper Invicta F1 te spelen.

Tijdens de vorige ontmoeting werden we kansloos verslagen; 1-15. We waren er op gebrand om het nu beter te doen en de goede lijn van de laatste wedstrijden door te zetten. Wat we wilden lukte ook. Vanaf het begin waren we gelijkwaardig en in fasen zelfs beter dan koploper Invicat F1.

Er werd lekker fel gespeeld en we het tempo van de bal was lekker hoog en daar had Invicta moeite mee. Het resulteerde in een voorsprong van 0-2 door doelpunten van Marnick en Ilse. Invicta probeerde terug te komen maar na de 1-2 scoorden we direct de 1-3 ook was duidelijk dat Invicta niet was gewend om achter te staan. Vlak voor de pauze scoorde Invicta nog de 2-3.

In de rust konden we niets anders dan tevreden te zijn. Wat we wel moesten doen was om het tempo van de bal hoog te houden. Snel spelen en vrijlopen. Daar hadden we toch iets meer problemen mee in de 2e helft.

Direct na rust kwam Invicta op 3-3 en velen dachten misschien dat Invicta nu door zou drukken. Ons team dacht daar anders over en na weer een snelle aanval was het weer Ilse die scoorde 3-4. Invicta probeerde van alles maar verdedigend deden we het erg goed. Als we snel willen spelen, aangespoord door de coach, kunnen we ook wel eens een foutje maken en dat gebeurde en Invicta kwam op 4-4. Daarna hadden we pech dat de goed leidende scheids en wel/niet verdedigende situatie als niet verdeigend beoordeelde en zodoende kon Invicta op 5-4 komen. Hierna probeerde we nog terug te komen en een aantal schoten trotseerde de vijandelijk korf maar we konden niet meer scoren. In de laatste minuut scoorde Invicta nog de 6-4. Een zinderende wedstrijd voor veel publiek. Erg goed gespeeld door F1, ga zo door.

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!