De uitwedstrijd tegen TFS werd vrij makkelijk gewonnen. Dat zou afgelopen zaterdag wel anders worden.

In de aanval starten Rutmer, Jille, Jantina en Manon, in de verdediging begonnen Herman, Peter-Steffen, Grietje en Eelkje. Jenko en Sjoukje zaten op de bank. Het duurde drie minuten voor er gescoord werd door Jantina met een omdraaibal. TFS scoorde nog dezelfde minuut. De aanvallen van beide kanten verliepen stroef, kansen genoeg maar weinig doelpunten. It Fean liep in de 22e minuut uit naar een 4-1 voorsprong door afstandschoten van Grietje en Manon en een benutte strafworp van Herman.
Het gaatje naar vier doelpunten verschil kon echter niet worden gemaakt. Tot de rust werd er om en om gescoord en gingen we met 6-4 de kleedkamer in.

In de rust werd even goed duidelijk gemaakt hoe er niet gespeeld moest worden. Toch was het TFS dat nog een keer terug kon komen in de wedstrijd.
Daarna liep It Fean in 13 minuten uit naar een comfortabele 13-5 voorsprong, waarmee de wedstrijd wel was gespeeld. Met name door sterk korfwerk in beide vakken kon er makkelijk worden geschoten. Van de 12 doelpunten waren er in de tweede helft 7 van afstand raak. De wedstrijd werd tot de laatste minuut goed uitgespeeld, waarbij Peter-Steffen een goede wedstrijd bekroonde met een mooi afstandschot.
Uitslag: 18-9 en een stapje dichterbij het kampioenschap. Op 2 maart staat de belangrijke uitwedstrijd tegen Drachten 7 op papier.

Scores: Manon 5, Peter-Steffen 4, Herman 3, Jantina en Rutmer 2, Grietje en Eelkje 1

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!