Afgelopen weken heeft F1 3 wedstrijden gespeeld.

Zaterdag 29 januari moesten we door hevige sneeuwbuien afreizen naar Grou om daar tegen Mid Fryslan F2 te spelen. De thuiswedstrijd was eerder dit seizoen erg moeizaam gewonnen. We begonnen een kwartier te laat aangezien de thuisploeg te laat kwam! It Fean was vanaf het begin veel sterker. Geheel tegen de wedstrijd in kwamen we met 1-0 achter. Van de vele kansen die we zelf kregen wist alleen Gemma 1 te benutten en moesten we ons tevreden stellen met een 1-1. Jammer, punt verspeeld.

Zaterdag 2 februari thuis tegen Leeuwarden F1. Enekel weken hiervoor met 7-0 gewonnen en dus leek het van te voren een gemakkelijke overwinning te worden. Niets was minder waar. Ook nu weer moeite met scoren en dus bleef het bij de 1-0, gescoord door Ingmar. Minder gespeeld dan tegen Mid Fryslan maar wel 2 punten.

Zaterdag 9 februari stond de moeilijke uitwedstrijd tegen Boelenslaan F1 op het programma. Eerder dit seizoen kansloos verloren met 8-0. Inge was ziek en Ingmar afwezig.
Vanaf het begin lieten we zien voor de punten te strijden. Toch was het scorend initiatief bij Boelenslaan. Hoewel we zelf goed speelden kwamen we met 1-0 achter. In het 2e deel van de eerste helft liep Boelenslaan uit naar 4-0. Een ruststand die geen goed beeld van de verhouding weergaf maar stond wel op het bord.
In de 2e helft namen we het initiatief volledig oevr en gelukkig scoorde Gemma snel de 4-1 zodat de spelers een extra motivatie kregen. Af en toe nog een kansje voor Boelenslaan maar we kwamen sterk terug. Marnick scoorde maar liefst 2x vlak achter elkaar en dus stond het ineens 4-3. Toen enkele minuten voor tijd Gemma de 4-4 scoorde verdienden we ook nog om te winnen maar dat geluk hadden we niet meer. Erg goed gespeeld tegen de nummer 2 van de ranglijst.

Volgende week naar koploper Invicta. 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!