Op zaterdag 12 januari stond voor It Fean 2 de return tegen Thrianta uit Hoogeveen op het programma. It Fean had de afgelopen weken geen punten gepakt en wilde deze reeks van verloren partijen graag achter zich laten. Coach Herman had voor deze wedstrijd aangegeven hoe we moesten spelen en op deze strategie werden ook de vakken bepaald.

In de aanval zouden beginnen: Remco Zijlstra, Remco van der Veen, Sanne en Treja. In de verdediging zouden Johan, Niels, Joukje en Hilliena de opstelling compleet maken. De bank werd bezet door: Coletha, Ellen en Rutmer.
It Fean begon de wedstrijd met volle moed toen de scheidsrechter het startsignaal van de wedstrijd gaf. Het was It Fean wat snel de korf vond, maar Thrianta wist hier direct een antwoord op te geven. Na een helft waar beide ploegen goed aan elkaar waren gewaagd, eindigde de eerste helft in 3-3.

Toen Thrianta de tweede helft mocht beginnen, wist It Fean duidelijk te maken dat zij het scherpst terugkwamen uit de kleedkamer. Na 5 minuten spelen bedroeg de stand een 6-3. De formatie van keurslager Albert en Aukje wist deze goede vorm vast te houden tot het eindsignaal. Eindstand: 15-7, hierdoor werd de reeks van nederlagen doorbroken en gaat It Fean met volle moed de strijd aan met Sparta Zevenhuizen.

Doelpunten werden gemaakt door : Hilliena (4), Remco van der Veen(3), Treja (3), Joukje (2), Niels (1) en Remco Zijlstra (1). 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!