In de uitwedstrijd, welke de eerste van dit team was, in Surhuizum werd het destijd 0-12. Zouden we nu meer kans hebben ?

Het team was inmiddels uitgebreid, nadat eerder Arjan erbij was gekomen, was het team van Eline, Femke, Lisa en Karst vandaag versterkt met Lisanne en Elisa. Voor deze meiden de eerste wedstrijd. Het was spannend, maar ging hartstikke goed.

Snel bleek wel dat de Feansters niet opgewassen waren tegen De Tuke Smiters. Ze hadden meer lengte, konden snel gooien, over lange afstanden. En ze waren echt ‘tuker’. Om de 10 minuten gingen we wisselen, zodat iedereen speeltijd kreeg en er steeds weer een fris team stond. Maar met de pauze was het al 0-8.
Een zware taak voor coach, was er met een goede pep-talk nog resultaat te halen ?
De tweede helft gaf geen ander wedstrijdbeeld, uiteindelijk werd het 0-13.
We hebben wel veel doelpunten tegen gekregen, maar er zijn zeker verbeteringen zichtbaar.
Het verdedigen gaat steeds beter, de juiste positie kiezen, de handen omhoog. Het gooien mag nog wat sneller, evenals het vrijlopen. En toch kregen we ook deze wedstrijd kansen om te scoren, dit hadden we verdiend. Met een beetje meer geluk, was het gelukt. Als de ouders zo enthousiast blijven supporteren, gaat dat de volgende keer vast lukken.

Na de wedstrijd moesten we natuurlijk nog strafworpen nemen: de winst bij de strafworpen was voor ons !! Deze hebben we met 4-2 gewonnen: Eline (2x), Lisanne en Femke wisten de korf te vinden.

Volgende week spelen we uit in Haulerwijk, tegen de koploper VZK F1. Zou er een stuntje in zitten ?

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!