Zaterdag 22 december moest It Fean spelen tegen het puntloze Heerenveen 5. In de aanval begonnen Henk, Jille, Petra en Jantina. In de verdediging Jenko, Peter, Eelkje en Grietje. Evert en Sjoukje begonnen op de bank.

It Fean begon de wedstrijd niet al te scherp en kwam na 2 minuten op 1-0 achter. Al gauw werd het gat gedicht en door Henk en kon Jenko de 1-2 aantekenen. Het duurde vervolgens een kwartier voordat er weer werd gescoord. Het was Heerenveen dat langszij kwam. Vanaf dat punt werd er een gaatje van twee punten gepakt door scores van Henk en Jantina. Tot de rust werd er om en om gescoord en kon Heerenveen nog eenmaal langszij komen tot 6-6. Toch kon It Fean voor rust nog twee keer scoren 6-8.

Na rust ging het gelijk op tot de 6e minuut. It Fean kwam steeds beter in het spel en rondde de kansen nu wel af. Binnen enkele minuten wisten we uit te lopen naar 8-13 en was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. Met twee verse spelers, Sjoukje voor Jantina en Evert voor Jenko, gingen we er nog even tegenaan om het doelsaldo flink op te krikken. Met de 24e minuut was het scoreformulier vol met 12-19 als tussenstand. Met nog een aantal minuten te spelen wou It fean met een goed gevoel de korte winterstop in en scoorde nog viermaal, 12-23. Met deze uitslag staat It Fean 3 met 11 punten tweede 1 punt achter Emmeloord. Eerst volgende wedstrijd is tegen Parabool 4 thuis om 15:00 op 12 januari. Eerder dit seizoen werd tegen deze ploeg gelijk gespeeld, 12-12. Komt allen kijken naar dit team.

 

Henk 7, Petra 5, Jenko 4, Peter en Evert 2, Grietsje, Sjoukje en Jantina 1

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!