Vooraf was al te verwachten dat het moeilijk zou worden om te winnen tegen koploper VZK uit Haule. Zij: koploper, alles gewonnen, wij: onderaan, alles verloren. Maar toch ging iedereen vol enthousiasme de wedstrijd in.

Vandaag was Corry de interim-coach. Al snel was te zien dat VZK beter was. Ze waren allemaal een kop groter dan hun directe tegenstander en gemiddeld waren ze een jaar ouder. VZK beheerste dan ook de wedstrijd en na de eerste 10 minuten was het al 0-5. Na een paar wissel ging het nu een stuk beter. Ondanks dat we het moeilijk hadden werd er met volle inzet gestreden. Toen was ook te zien dat we langzaam maar zeker al wat beter worden.

De rust werd bereikt bij 0-7.De eerste 10 minuten na de rust hetzelfde beeld als in de eerste helft. VZK pakte draad van het scoren. De laatste 10 minuten ging het weer beter. Ook kwamen we bijna tot scoren. Bij de stand van 0-13 floot Rieka voor het einde van de wedstrijd.

Na de wedstrijd werden alle spelers, ook van VZK, getrakteerd door de jarigen Luuk en Karst.

Nu eerst even vakantie vieren, op donderdag 10 januari is de volgende training weer. Op 12 januari is de eerstvolgende wedstrijd, thuis tegen DTS – Surhuizum.