De wedstrijd wordt gespeeld tegen Drachten/vd Wiel 7. Gezien de uitslagen van de afgelopen weken was wel duidelijk dat Drachten een gelijkwaardige tegenstander zou worden. It Fean heeft kans om de koppositie te versterken als het wint.

In de aanval beginnen Petra, Jantina, Peter Steffen en Jille. In de verdediging Eelkje, Grietje, Jenco en Herman. Peter Koopstra is afwezig. Henk de Vries, Martine en Margriet houden de score bij.
Peter Steffen opent de score met een uitstartballetje. Dankzij een strafworp komt Drachten direct weer gelijk. In de 4e minuut staat het 2 tegen 2. Vervolgens duurt het bijna tien minuten voor er weer gescoord wordt. De doelpunten vallen om en om. Geen van beide weet uit te lopen. Met 6 -7 op het scorebord wordt er gepauzeerd.

Dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn is duidelijk. Er zijn geen zwakke spelers. Het blijft spannend in de 2e helft. Drachten weet uit te lopen naar 3 punten voorsprong, 8-11. It Fean komt moeilijk tot scoren, de verdediging doet het echter goed. Maar Drachten weet het gaatje van 3 punten te behouden. Henk de Vries wordt ingebracht voor Jille en Martine voor Grietje. Helaas voor It Fean 3, maar Drachten wint met 13-15 en komt daardoor op gelijke hoogte met It Fean. Het team laat de kans laat liggen om de voorsprong in de poule te vergroten.

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!