Afgelopen zaterdag moest It Fean aantreden tegen een op papier sterke tegenstander. TFS stond derde met twee punten minder en nagenoeg hetzelfde doelsaldo. In de aanval begonnen Jenco, Jille, Petra en Jantina. In de verdediging Herman, Peter, Eelkje en Grietje. Bij afwezigheid van Peter-Steffen was Henk Kempenaar meegekomen samen met Sjoukje.

It Fean begon met een vliegende start. Binnen enkele minuten stond de 0-3 op het scorebord na lekker simpele aanvallen. In de 13e minuut scoorde Grietje de 0-4, waarna TFS nog een keer dichterbij kwam tot 2-4. It Fean was erop gebrand de wedstrijd vroeg te beslissen en kon de eerste helft de score flink uitbreiden met goed verzorgd korfbal. Met rust stond het 4-9.

Na rust was het weer It Fean die uit de startblokken schoot en drie keer op rij scoorde. Hiermee brak een fase aan waar in alles leek te lukken. Na 17 minuten in de tweede helft stond het dan ook 5-17, of wel einde wedstrijd. Met eerst Sjoukje en daarna Henk voor Eelkje en Herman kwam er vers bloed in de ploeg en werd de wedstrijd tot een goed einde gebracht 8-18. Met name Henk leek het erg naar zijn zin te hebben, gezien zijn gebulder door de zaal. In elk geval wil ik beiden bedanken voor hun inzet. Eerst volgende wedstrijd is tegen Drachten 7 thuis om 15:10 op 15 november. Komt allen kijken naar dit team.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!