Afgelopen zaterdag stond voor It Fean 2 de thuiswedstrijd tegen Sparta 2 uit Zevenhuizen op het programma. It Fean begon in de volgende opstelling: Jannie, Hilliena, Remco en Marc (aanval). Joukje, Sanne, Johan en Niels (verdediging). Ellen en Sander begonnen op de kant.

De gasten begonnen sterk aan de wedstrijd en door 3 rake afstandschoten stonden ze al snel op een 0-3 voorsprong. Gelukkig wist It Fean zich goed herstellen en zo kon het dat na 15 minuten speeltijd It Fean voor het eerst in de wedstrijd op een 4-3  voorsprong wist te komen door een afstandschot van Johan. 5 minuten voor rust wist Sparta echter de stand weer gelijk te trekken door een klein kansje te benutten, 4-4. Dit was tevens de ruststand.

In het begin van de 2e helft waren de ploegen erg aan elkaar gewaagd en werd er om en om gescoord tot een score van 6-6. Hierna wist de thuisploeg op een 8-6 voorsprong te komen door doelpunten van Remco en Jannie. Wat volgde was een zwakkere fase van It Fean en een sterk spelend Sparta wat uiteindelijk op een 8-9 voorsprong wist te komen. Met nog 4 minuten te spelen kreeg It Fean nog een strafworp mee die benut werd door Hilliena, 9-9. Dit bleef tevens de eindstand.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!