Voor aanvang van de wedstrijd It Fean tegen Sparta Zevenhuizen vond eerst de presentatie van de nieuwe tenues plaats. It Fean 2 wordt gesponsord door de Keurslager Albert & Aukje, It Fean 1 heeft wederom EXPERT op het shirt staan.

In de eerste minuut wist Hillebrand Wiersma meteen de korf te vinden voor It Fean, het antwoord van Sparta kwam enkele minuten later in de vorm van een kleine kans.
It Fean kon moeilijk goede aanvallen opzetten door het slim achterverdedigen van Sparta, It Fean had daarentegen in de verdediging de handen vol aan het sterke aanvalsspel van de opponent. Hillebrand wist naar verloop van tijd ook de 2-4 voor It Fean te maken door middel van een afstandsschot.
Nu kende It Fean een heel erg slechte fase in de wedstrijd waardoor Sparta uit kon lopen tot 3-12 tijdens de rust. De score in de tweede helft werd geopend door Meike Lettinga, 4-12. Sparta had hier echter wederom antwoord op door twee afstandsschoten te verzilveren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met 8-18 op het scorebord.
It Fean moet zijn meerdere in Sparta erkennen.
Volgende week moet It Fean naar Balk om daar tegen Harich te spelen. Het belooft een erg moeilijk zaalseizoen te worden voor It Fean.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!