Zaterdag 17 november moest It Fean 4 de strijd aan tegen Hoogkerk 5. Dit team had in de vorige wedstrijd 27x gescoord dus we waren op onze hoede. Geinspireerd door een ruime overwinning van It Fean 3 kon de wedstrijd beginnen.

Binnen 8 seconden stond de 1-0 op het bord en na 3 minuten was het 3-3. Duidelijk dus dat bij beide teams veel scorend vermogen in huis was.
It Fean ging goed mee met de jonge ploeg van Hoogkerk. Er werd leuk en goed gekorfbald, weinig fouten en af en toe kon het aanwezige publiek op de banken voor spectaculaire acties.

Bij rust was het 8-9 voor Hoogkerk. Direct na rust leek het er even op dat Hoogkerk de nekslag uitdeelde. Ze liepen uit naar 8-12 maar It Fean 4 zette nog eens aan en kwam terug naar 12-12 en nam direct de leiding weer over; 13-12. It Fean ging door en liep uit naar 16-13. De amasumentswaarde bleef en het publiek kreeg waar voor z'n geld.
Even leek het er op dat It Fean de nekslag uitdeelde maar een doorloopbal werd jammerlijk gemist waarna Hoogkerk terugkwam tot 16-14. Verder liet It Fean het niet komen en een verdiende 20-16 overwinning stond op het bord toen een goed fluitende Pieter Veninga affloot.
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!