Op zaterdag 17 november weer tegen Flamingo's. Vol verwachting klopte ons hart en dat niet alleen vanwege de intocht van Sint Niolaas.

Saul was afwezig en werd vervangen door Egbert. Vlak voor de wedstrijd haakte Marnick toch nog ziek af. Gelukkig was Jorrit als extra reserve ook aanwezig. Vorige week hadden we zonder invallers met 4-1 gewonnen van hetzelfde Flamingo's.

Flamingo's begon goed en beter als It Fean. It Fean was de eerste 5 minuten even zoekende. Gelukkig scoorde Flamingo's niet en daarna nam It Fean meer initiatief. Het was eerst Egbert die de 1-0 scoorde en vlak voor rust werd het nog 2-0 door Jorrit.

In de rust werd afgesproken om iets minder snel te schieten maar eerst de aangeef positie beter in te vullen en van daaruit de acties te maken. Het team deed dit geweldig en ineens was er een enorm overwicht voor It Fean. Flamingo's kon niet meer tot een goede aanval komen. Het was dan ook duidelijk dat de score ging oplopen. Het werd uiteindelijk 8-0. Alle spelers kwamen in scoringspositie maar het werkelijk scoren was toch moeizaam voor een aantal van het team.

Daar gaan we weer goed op trainen.

Doelpunten ditmaal; Jorrit (4x), Egbert (3x), Ilse (1x).

Volgende week spelen we op vrijdagavond thuis tegen Mid Fryslan om 17.00uur in de Surventohal.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!