Vandaag speelde It Fean F2 de eerste echte wedstrijd. Tijdens het trainen werd ook al een partijtje gespeeld, dat ging ook al goed. En dan de eerste wedstrijd: een echte streekderby tegen DTS uit Surhuizum.

It Fean F2 bestaat uit Eline Lukje, Luuk en Karst de Vries, Femke de Wal en Lisa Koopstra. Ingmar van der Kooi was speelde vandaag ook mee. Met de invalcoaches Margriet en Henk, ging iedereen vol goede moed het veld in.
Het team van DTS bestond vooral uit spelers die al langer korfballen. Daarmee was het ook niet verwonderlijk dat ze meer doelpunten maakten. Ze waren goed in bal afpakken en verdedigen. Maar ook It Fean deed goed mee. De spelers deden allemaal erg hun best. Er werd goed overgegooid en toch ook kwam It Fean regelmatig bij de eigen korf en was er de mogelijkheid om te scoren. Met een beetje meer geluk waren er een paar doelpunten gemaakt.
De eindstand was uiteindelijk 0-12, een duidelijk krachtsverschil. Gelukkig mocht iedereen nog strafworpen nemen: daar werd het 1-1, door een doelpunt van Femke.

Volgende week is F2 vrij, op 27 november gaan we het Olympia zeker lastig maken. Dan zijn we weer 2 trainingen verder. Elke week worden we een beetje beter.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!