Zaterdag moesten de meiden het opnemen tegen het team uit Rottevalle. We werden versterkt door Sippie die vandaag haar eerste competitie wedstrijd speelde.

It Fean begint met de eerste uitgooi. Sannah schoot maar helaas net mis. Dan komt er een aanval van Rottevalle, zij scoren maar Sippie verdedigde dus afgekeurd.
De meiden van Rottevalle oefenen druk uit maar It Fean doet alles om het scoren van de tegenpartij tegen te gaan. Er wordt geschoten maar helaas missen we.
Dan wordt er gewisseld, Anouk en Sippie eruit en Thea en Isabel erin. Isabel speelt de bal rond en schiet maar de bal weigert in de korf te vallen…
Vervolgens krijgt Thea een bal tegen het hoofd, maar ze bikkelt door. Aanvallen en verdedigen wisselen elkaar in rap tempo af. Mette Marit scoorde bijna. Uiteindelijk wordt het nog 0-2 voor de rust.
In de tweede helft beginnen Thea, Anouk, Isabel en Sippie. Helaas kwam er een lange bal van Rottevalle en ze scoren 0-3.
Anouk wordt geraakt door een bal en werd gewisseld; ze speelde een goede wedstrijd, het hielp vast dat Heit aan de zijlijn stond aan te moedigen!
Jullie hebben heel hard gewerkt allemaal maar de ballen wilden er niet in! Bij de strafworpen heeft Isabel nog gescoord.
Meiden, jullie zijn toppers, en de papa’s en mama’s aan de zijlijn genieten van jullie!!
Sippie is een aanwinst voor E3, fijn dat je erbij bent!