Op 6 oktober werd het tweede team van It Fean werd om kwart over 5 in het veld verwacht tegen Udiros. Na een week vol regen, werd de wedstrijd in het zonnetje gespeeld.

Als opstelling had trainer Herman Brouwer het volgende bedacht:
Aanval: Joukje, Sanne, Remco Z en Niels
Verdediging begonnen Ellen, Sjoukje, Marc en Johan.
Coletha kon niet bij deze wedstrijd aanwezig zijn.

Na 5 minuten opende Udiros de score, waarna een kleine 5 minuten later It Fean de score weer op gelijke hoogte zette door een afstandschot. Na 2 tegendoelpunten door een ver afstandschot en een kansje verstreken de minuten van de eerste helft. Gelukkig wist It Fean nog één keer te scoren voor het rustsignaal over het veld klonk. De ruststand was 3-2 in het voordeel van Udiros.

Na de thee volgden 2 snelle doelpunten in het voordeel van Udiros waardoor It Fean tegen een achterstand van 5-2 aankeek. Na een tweetal wissels, Sander voor Remco en Hiilliena voor Ellen wist It Fean iets terug te doen. De score werd 5-3 door een goed benutte strafworp. Met nog een kwartier te spelen wist Udiros de korf nog eenmaal te vinden door middel van een vrije bal.

Hier moest wat aan gedaan worden aangezien It Fean nu tegen een 6-3 achterstand aankeek. Door nog drie doelpunten binnen 5 minuten te scoren wist It Fean een punt uit deze wedstrijd te slepen.

Doelpunten zijn gemaakt door: Hilliena 2, Sanne 1, Johan 1, Sander 1 en Niels 1.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!