Afgelopen weken 3 wedstrijden gespeeld.

 

De eerste wedstrijd was de return tegen Flamingo's. Was er in Buitenpost verloren, ditmaal werd hen het vuur na aan de schenen gelegd. In de eerste helft ging het gelijk op met It Fean steeds aan de leiding. Bij rust een gelijke stand. Na de rust had Flamingo's iets meer het initiatief en uiteindelijk wonnen ze met 2 punten verschil.

Daarna de uitwedstrijd tegen Invicta. Al snel was duidelijk dat It Fean de overhand had. Na een 2-9 ruststand werd het uiteindelijk een gemakkelijke 7-14.

 

Afgelopen donderdag de thuiswedstrijd tegen Boelenslaan. De eerste wedstrijd was van hen verloren en duidelijk was dat It Fean revanche wilde nemen. Boelenslaan kon It Fean lang niet volgen. Bij rust al een 9-3 voorsprong met het mooiste doelpunt van Hein Lettinga. Een moeizaam aangespeeld inloopbal wist hij met 1 hand af te ronden. Na rust ging het in dezelfde lijn door. Na ca 15 minuten was er een blessure bij Boelenslaan en aangezien ze geen wissels meer hadden wilden ze niet verder spelen. Eindstand 14-6.

 

Komende donderdag de laatste wedstrijd op het veld; thuis tegen Invicta, 19.30uur.

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!