Ook voor midweek is de competitie weer gestart. Na 2 wedstrijden staat de teller nog op 0 punten.

De eerste wedstrijd werd gespeeld in Boelenslaan. Na een matige start met tussen standen van 6-2 en 7-3 werd de ruststand 7-6. It Fean was eingelijk de betere ploeg en er leek niets aan de hand. In de rust is waarschijnlijk een net gespannen op de korf want het scoren lukte niet meer. Zeker een tiental ballen zagen de binnenkant van de korf maar gingen er niet door. Een unicum; de ruststand was ook de eindstand.

Afgelopen week naar Buitenpost. Bij het inschieten ontwaakten we al dat Flamingo's over een goede ploeg beschikte. Dat bleek ook in de wedstrijd maar It Fean haakte verdienstelijk aan en kwam zelfs een aantal malen op voorsprong. Bij rust een kleine achterstand. Flamingo's trok nog een arsenaal spelers open en dat bleek net teveel voor It Fean. Flamingo's won verdiend in een leuke wedstrijd.