Afgelopen zaterdag stond er opnieuw een streekderby op het programma. Dit keer namen Flamingo’s en It Fean het tegen elkaar op. Onder toeziend oog van veel supporters van beide verenigen, wist Flamingo’s de kansen het beste te benutten en zo de wedstrijd te winnen.

Om half vier floot de goedleidende scheidsrechter J. Bekkema voor het begin van de wedstrijd. De Tamminga-formatie uit Buitenpost wist als eerste te scoren, maar in dezelfde minuut wist de Expert-formatie uit Surhuisterveen de stand weer gelijk te trekken. Dit was eigenlijk het beeld van de eerste helft. Flamingo’s nam het initiatief door steeds op voorsprong te komen, waarna It Fean in de achtervolging moest. Tot 3-3 bleef It Fean aanklampen, maar daarna wist Flamingo’s een gaatje te slaan naar 6-3. De ruststand werd bepaald op 7-5 in het voordeel van Flamingo’s.

De tweede helft begon goed voor It Fean. Ze wisten meteen te scoren en zo kon de wedstrijd alle kanten weer op. Maar dit was van korte duur. Door de goedscorende dames van Flamingo’s werd de voorsprong niet meer uit handen gegeven. Na een tussenstand van 10-6 wist It Fean voor de laatste keer te scoren in deze wedstrijd. Flamingo’s kon de wedstrijd toch nog gemakkelijk uitspelen en zo de eindstand bepalen op 13-7.

Volgen week speelt It Fean opnieuw een streekderby en dit maal tegen KV Harkema. Flamingo’s speelt haar wedstrijd uit tegen Udiros.

 

(Bron: KV Flamingo's)

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!