We vertrokken zaterdag morgen om half 10 richting Groningen. Toen we eindelijk bij de Parabool arriveerden moesten we snel omkleden, omdat we het sportcomplex niet meer konden vinden na een verkeerde afslag te hebben genomen. We konden gelukkig nog wel warmlopen en even inschieten. We starten in de aanval met Niels,Remco,Joukje, Sanne en in de verdediging met Johan, Sander, Ellen, Hilliena. Op de kant stonden Marc en Jannie.

It Fean 2 startte goed: in 9 minuten had It Fean 2 een voorsprong van 2 doelpunten. Al snel wist de Parabool 4 er een gelijke stand van te maken met twee mooie afstandschoten. Het vak van Niels wist hier goed mee om te gaan en zetten de aanval goed op, waardoor Sanne een doorloopbal wist te scoren.
Jammer genoeg wist de verdediging dit niet lang dicht te houden en een minuut later wist de Parabool een afstandschot te maken en de stand stond weer gelijk 3-3. In de 25e minuut wist de Parabool nog een keer een afstandschot te maken. Met een 4-3 achterstand gingen we de pauze in.

We startten niet scherp en kregen in de 8e minuut van de 2e helft een doorloopbal en een afstandschot tegen (6-3). Marc kwam er in voor Johan. In de 13e minuut wist Niels een mooi klein kansje af te ronden(6-4). In de 18e minuut werd Hilliena gewisseld voor Jannie. De Parabool wist nogmaals te scoren door een uitstarter te maken.
De aanval van It Fean wist nu de aanvallen beter op te zetten, waardoor Jannie een klein kansje wist af te ronden. Een paar minuten later wist Niels een afstandschot te maken (7-6). Beide ploegen wisten nog 2 doelpunten te maken en werd de eindstand 8-7 voor de Parabool.

Niels(3) Sanne(2) Sander en Jannie (1)

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!