Zaterdag 8 september zijn we na enkele trainingen en het toernooi in Oudega aan onze eerste wedstrijd begonnen. Ons team bestaat uit Laura Kuipers, Marije Dolsma, Fardau de Jong, Nynke Spijker, Huub van der Hoek, Jelmer Veenhuizen, Rutger van der Molen, Kevin Batema, Peter Santema en Stanley van der Hoek. Wij moesten uit tegen DTS C1. Jelmer en Peter waren afwezig dus we hadden geen wisselspelers.

We begonnen moeizaam aan de wedstrijd, na pas een kwartier spelen scoorde Rutger uit een klein kansje onder de korf. Tien minuten later scoorde Nynke door een strafworp te benutten. Na wisseling van de vakken was het pauze.

Na de pauze scoorde DTS uit een doorbraak dame 10e minuut, direct daarna een heer van afstand. 2-2 inmiddels, erg spannend. Gelukkig wist na een kwartier Kevin ons weer op voorsprong te zetten door van afstand te scoren. Het bleef spannend want DTS kreeg ook kansen maar wist de korf ook niet te vinden. Tien minuten voor tijd scoorde Kevin gelukkig weer waardoor de stand 2-4 werd. Dit was ook de eindstand.

Groeten Stanley

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!