Afgelopen zaterdag stond er weer een zonnige korfbaldag op het programma voor het 2e van It Fean, deze keer tegen De Granaet 2 uit Dokkum.

It Fean begon goed aan de wedstrijd, zocht meteen de korf op via mooie aanval maar wist niet te scoren. Hierdoor wist De Granaet na 18 minuten spelen de 0-3 voorsprong  op het scorebord te brengen. In de laatste minuut voor de pauze wist It Fean via een afstand schot van Johan toch de korf nog een keer te vinden, ook De Granaet wist de korf te vinden door een afstandschot en zo gingen beide ploegen de rust in met een stand van 1-4.

Na een aantal aanwijzingen van coach Herman brouwer gingen It Fean weer met goede moed het veld in. Zo wist It Fean binnen 13 minuten de stand uit te breiden naar 4-5, dit was het moment om wissels in te brengen voor nieuwe energie in het team. Remco werd gewisseld voor Sander en Ellen voor Joukje. Dit resulteerde meteen in mooie aanvallen en It Fean wist zo de score gelijk te trekken naar 7-7. Vanaf dit moment had It Fean de wedstrijd in handen en  wist uit te lopen naar een welverdiende 10-7 overwinning.

Volgende week speelt It Fean uit tegen De Parabool in Groningen  start 11.00

Doelpunten gemaakt door: Niels (3) Johan( 2), Ellen, Marc, Hilliena, Joukje en Sander allen 1

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!