Op verzoek van Tietjerk begon de wedstrijd een uurtje later. Dan kon ‘tout Tietjerk’ eerst de kampioenswedstrijd van Tietjerk 1 meemaken en daarna de hetzelfde feestje in It Fean. Ook Tietjerk 2 kon kampioen worden. Echter dat feestje werd bijna verstoord door It Fean.

Tietjerk dacht waarschijnlijk een mak lammetje in It Fean aan te treffen, dat zich naar de slachtbank liet voeren, It Fean stond immers onderaan de ranglijst. Schijn bedroog echter.
It Fean, wederom met de nodig invallers, maar zeker als een sterk collectief, begon goed.
Tietjerk kreeg weinig kansen, het duurde 12 minuten tot er een 0-2 stand op het scorebord stond. Met doelpunten van Martine en Herman 2, wist It Fean voor de pauze evenveel te scoren als Tietjerk (3-3).
Dit beviel de gasten niet, ze moesten winnen om kampioen te worden. Bij It Fean was nu niet de verwachting dat de punten in Surhuisterveen zouden blijven, maar verrassend genoeg konden ze het de titelkandidaat flink moeilijk maken. Tot 5 minuten voor  het eind was het spannend: 7-8. In de laatste minuten liep Tietjerk enigszins geflatteerd, maar wel terecht, naar een 7-10 overwinning. Tietjerk kampioen, It Fean blijft onderaan.
Wederom dank aan de invallers: Gea, Sjoerd, Sanne, Ellen, Sander.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!